Skillzzgaming Gabung Portofolio Betclic ing Portugal
Toto

Skillzzgaming Gabung Portofolio Betclic ing Portugal

Skillzzgaming wis mlebu kemitraan anyar karo Betclic Group sing kalebu pasar iGaming ing Portugal. Kemitraan kasebut difasilitasi dening Pariplay Fusion sing bakal mbantu nggabungake konten karo Betclic Group. Akibaté, pemain ing pasar Hk Pools bakal entuk akses menyang sawetara game Cocokake-3, kalebu Monster Blast, Gems Odyssey, Fruit Blast, lan liya-liyane.

Skillzzgaming Ups Ante kanggo Betclic ing Portugal
Skillzzgaming mbangun portofolio gedhe saka game kasual lan dhuwit nyata sing dikenalake liwat portofolio Match-3 khusus sing saiki bakal kasedhiya kanggo para pemain Betclic kanggo njelajah kaya sing dikarepake.

Supplier wis dadi partner kanggo program Ignite Pariplay sing ndadekake platform Fusion dadi pilihan sing gampang nalika ndeleng cara nggabungake Agen Slot Online produk kasebut. Kajaba iku, studio kasebut nyebarake judhul ing 20 pasar sing diatur. CEO Skillzzgaming lan co-founder Eran Sharar ngandika:

“Peluncuran portofolio game unik ing Portugal minangka prestasi sing penting lan kita diajeni manawa bisa nindakake kasebut liwat kemitraan karo salah sawijining mitra sing paling terkenal, Betclic. Kita uga seneng menehi tandha tonggak penting iki bebarengan karo mitra distribusi utama, Pariplay.

Skillzzgaming CEO lan co-founder Eran Sharar
Kepala Betclic casino Geoffroy Villiot uga bungah ing kabar lan ngandika sing nambah gelar Skillzzgaming minangka tonggak penting kanggo perusahaan. Portofolio Cocokake-3 ana sing Villiot ngerti lan seneng ndeleng ditambahake. Dheweke nambahake manawa kemitraan iki nuduhake komitmen Betclic kanggo Pengeluaran Sidney konten sing nyenengake lan ujar manawa klompok kasebut bangga ngenalake studio anyar iki minangka mitra paling anyar.

Mesthine, direktur kemitraan Pariplay Callum Harris uga duwe prekara babagan integrasi kasebut. Dheweke ujar manawa Skillzzgaming minangka mitra sing dipercaya ing program Ignite lan wis kabukten nambah nilai sing luar biasa kanggo operator ing saindenging jagad. Betclic saiki entuk manfaat saka portofolio game sing menarik, ujare Harris.