Donny & Marie Osmond Bersatu Semula di Las Vegas Strip
Toto

Donny & Marie Osmond Bersatu Semula di Las Vegas Strip

Buat pertama kali dalam tiga tahun, Donnie dan Marie Osmond menyanyi bersama di pentas Las Vegas pada malam Sabtu. Ia hanya untuk sebuah lagu. Tetapi ia adalah kenangan seumur hidup untuk peminat yang memenuhi Togel Singapore bilik pameran Harrah untuk apa yang mereka fikir akan menjadi satu lagi persembahan Donny Osmond.

Marie dan Donny Osmond menamatkan persembahan terakhir mereka di kediaman Flamingo Las Vegas mereka pada 16 November 2019. (Imej: WireImage)

Semasa segmen permintaan rancangannya, Donny menunjukkan senarai lagu yang pernah dipersembahkan bersama oleh duo terkenal itu. Seseorang meminta “A Little Bit Country, A Little Bit Rock ‘N Roll.” Mereka menyanyikannya pada setiap episod rancangan varieti “Donny & Marie” ABC-TV, yang berlangsung dari Januari 1976 hingga Mei 1979. Ia adalah lagu yang menekankan perbezaan muzik mereka.

Walaupun Donny, 64, telah membuat persembahan solonya di Harrah’s sejak Ogos 2021, itu adalah kali pertama Marie, 63, datang untuk melihatnya. Dan dia nampaknya tidak berniat untuk menyertai bekas abang pujaan remajanya di atas pentas.

Donny memperkenalkannya pula, sambil berkata, “Ada salah satu orang kegemaran saya di planet ini, kakak saya, Marie, di sana,” sambil menunjukkannya di gerai VIP.

Persaingan bertengkar

Donny dan Marie pada asalnya menandatangani kontrak selama enam minggu di Flamingo pada tahun 2008. Tetapi ia bertukar menjadi 11 tahun dan lebih Keluaran Sidney daripada 1,700 persembahan bersama-sama. Ia juga menjaringkan mereka dilaporkan $1.6 juta setahun ditambah 40 peratus daripada kutipan box-office, yang mungkin ada kaitan dengan jangka hayatnya.

Dalam temu bual 2012 dengan Metro UK, Donny menjelaskan bahawa dia dan Marie adalah saingan sejak kecil apabila mereka adalah bintang pelarian kumpulan keluarga mereka, The Osmonds.

Terdapat persaingan antara adik-beradik dalam keluarga, tetapi kami juga rakan kongsi perniagaan,” katanya. “Untuk menjadikan perniagaan itu berjaya, kami mengetepikan persaingan itu. Saya dan Marie adalah yang paling berdaya saing, umur kami paling rapat, dan kemudian rancangan TV ‘Donny & Marie’ pada tahun 1970-an menggunakannya dalam skrip. Begitu juga cara kami berada di luar pentas.”

Secara rasmi, Donny berkata pasangan itu menamatkan kediaman Flamingo mereka kerana kedua-duanya mempunyai projek yang ingin mereka lakukan secara berasingan – dia album, dan dia lebih banyak berlakon. Bagaimanapun, telah dilaporkan bahawa mereka bertelagah dan jarang bercakap di luar pentas. Ditawarkan sebagai bukti sokongan ialah duet yang semakin berkurangan menjelang akhir pertunjukan. (Pertunjukan itu pada dasarnya telah menjadi dua pertunjukan solo yang berasingan.)

Selain itu, peminat yang membayar untuk pengalaman VIP mendapat foto Hongkong Prize dengan Donny atau Marie tetapi tidak pernah bergambar dengan Donny dan Marie.

Pentas utama

“Senang melihat awak!” Donnie berkata, berjalan melalui orang ramai, yang meletus dengan tepukan, ke arah kakaknya. “Saya cintakan awak sayang!”

Apabila Donny sampai ke Marie, dia bertanya kepadanya, “Adakah anda keberatan?”

Marie bersetuju, memberitahu orang ramai: “Saya di sini untuk dia, bukan untuk melakukan ini. Tetapi saya akan lakukan yang ini.”

Ia adalah kali pertama mereka membuat persembahan bersama di atas pentas sejak tarikh Flamingo terakhir mereka pada 16 November 2019.